Drevet bælte er en forstærket gummi bælte, der giver motorens roterende krumtapaksel til drev komponenter såsom vandpumper, generatorer, klimaanlæg kompressorer, power-styring pumper eller trykladere. Din bil kan benytte separate bælter til en eller flere komponenter eller ramt flere remskiver med en snaking Serpentine bælte. Bælter er relativt billige elementer, der er bedst udskiftes når slidt, beskadiget eller blot gamle snarere end efter de ikke. Serpentine bælter i særdeleshed, fordi de magten så mange komponenter, deaktivere bilen helt, når de bryder.

Hvordan ved jeg, om min drivrem er dårligt?
Tilbehøret drivrem (også kaldet en V eller Serpentine, bælte) driver klimaanlæg kompressor, generator og på mange biler, servostyring pumpe og vandpumpe. Hvis dette bælte pauser, vil ingen af ​​disse systemer fungerer. Hvis selen er revnet, flosset eller slidt, kan det glide på remskiverne den rider på, og tilbehøret er det drev vil ikke modtage al den magt, de har brug for, hvilket kan udløse en advarselslampe. En kvalificeret mekaniker kan normalt fortælle ved at kigge, om et bælte skal udskiftes.

Hvor ofte skal jeg udskifte min drivrem?
Det skal tilses mindst hvert år på køretøjer, der er mere end et par år gammel for at tjekke for slitage, og det skal udskiftes efter behov. De fleste bilproducenter kræver periodisk eftersyn af bæltet, men få en liste over en bestemt erstatning interval. Selv om disse bælter ofte sidste mange år, kan de bliver revnet, flosset eller bæres på den side, der skjult.

Hvorfor skal jeg nødt til at erstatte min drivrem?
Hvis dette bælte pauser, vil batteriet ikke blive genopladet, klimaanlægget vil ikke blæse kold luft og servostyringen vil gå ud. Desuden, hvis båndet driver vandpumpe, kunne motoren overophedes.

Hvor meget skal jeg betale?
Udgifterne til reparationer kan afhænge af, hvor du er lige så meget, som det gør på hvad du har brug fast. For at få et skøn for din reparation, gå til vores estimator, tilslutte din bils år, mærke og model oplysninger, tilføje dit postnummer, og vælg reparationen du behøver. Vi giver dig en vifte for, hvad dine reparationer skal koste i dit område.