Biler bliver gammel og hvis du er en del af det store flertal af amerikanerne, der ejer et sæt hjul mindst 11 år, vi er ret sikker på de forreste forlygter kunne bruge en makeover. Clean forlygterne ikke kun gøre din bil ligne nye, men de giver mulighed for sikker og uhindret rejse med klart lysende vejen forude.

Haze, tåge, smøre, uanset hvad du vil kalde det, der er nemme måder at slippe af at plast oxidation, der fogs op bilens forlygter efter år og miles af kørsel.

Der er mange forlygte restaurering kits til rådighed til salg på auto dele og byggemarkeder. Til denne historie, vi testede to forskellige kits: en $ 25 kit fra Mequiar s og en, der koster $ 10 fra Turtle Wax. Begge kits kommer med en rengøring-afklaring sammensatte, vådslibning puder og et beskyttelsesmiddel sealer løsning. Hvad får du for $ 15 mere? Jo mere avancerede Meguiar kit giver en ren mikrofiber detaljer klud, et ergonomisk håndgreb til vådslibning puder og en polering polering bold, der monteres på en boremaskine. Den billigere Turtle Wax kit kom med to løsninger og en nummereret sæt slibesåler.

Hvad du har brug for:

  • Forlygte restaurering kit
  • Bilvask løsning, vindue renere eller en sprayflaske med koldt vand
  • Maskering eller malere tape
  • Boremaskine (valgfrit, afhængigt af reparationssættet)
  • Tørre håndklæder eller beskriver klude
  • Knofedt og tålmodighed


Steps:

1. Rengør lygten området med sæbe og vand for at fjerne overflade-niveau skidt og snavs. Windex eller en husstand glasrens kan også gøre det trick. Sørg forlygterne er helt tørre, og derefter flytte til trin 2.

2. Når det er tørt, tape off de omkringliggende områder nær forlygterne (nogen af ​​bilens malede karrosseridele, der rører forlygterne). Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, da det forhindrer slibning skader på din bils maling under restaureringen processen.

Nogle forlygte restaurering kits, ligesom Turtle Wax, vi brugte, vil kræve, at du anvender et lag afklaring forbindelse til at forlygten forsamling før nogen vådslibning er gjort.

Andre forlygte restaurering kits kan springe slibning nødvendig i trin 3-5, og bede dig om at bare begynde polering.

3. Både forlygte restaurering kits leveres et par forskellige korn eller styrker af sandpapir til at bruge. Ved hjælp af en spray flaske fyldt med vand eller et forudsat smøring væske, dosis lygten og få den laveste antal stykke sandpapir våd.

4. I en side-til-side bevægelse, gnid med tryk det laveste nummer (1000 eller 1) sandpapir stykke hen lygten overflade, og pas på ikke at røre nogen anden del af bilens karosseri. Du ønsker at oprette en fuld "glaseret" look, der dækker lygten forsamling. Hold altid sandpapir stykket og lygten forsamling våd med vand.

5. Flyt til næste højeste antal (2000 eller 2) sandkorn sandpapir, og gnid hele lygten i en modsat up-and-down bevægelse. Fortsæt, medmindre andet er instrueret, at holde sandpapir og lygten forsamling våd.

The Turtle Wax kit (vist ovenfor) kom med to mere niveauer af sandpapir på finere slibekorn, hvilket fører til mere slibning. Disse små puder kræves en større indsats for at bruge, men var også i stand til at tackle de krumme områder af forlygterne bedre end Meguiar kit (vist nedenfor).

Trin 3-5 kan tage alt fra 10-30 minutter afhængigt af hvor overskyet forlygterne er. Vær tålmodig og passe på ikke at komme til at røre applikator til nogen anden del af din bil. Ridser og lakskader kan forekomme.

6. Tør lygten linse forsamling med en køkkenrulle eller detaljering klud.

7. Påfør en DAB af den medfølgende poler væske eller pasta til en applikator pad eller polering bold (som den indgår i Meguiar kit vist ovenfor). Brug af applikator pad eller polering bold, panorere kontinuerligt frem og tilbage over lygten for at rydde op i våde-slebet glasur. Du bør være i stand til at se en forskel i klarhed bilens forlygter (r) næsten med det samme. Igen gjorde polering bolden ikke tackle de buede overflader af forlygterne samt Turtle Wax kit.

8. Tør lygten linse forsamling med en køkkenrulle eller detaljering klud.

9. Når du er tilfreds med den forbedrede udseendet af dine forlygter, arbejdet færdigt ved at hælde en konservativ mængde sealer beskyttelsesmiddel på en separat applikator pad eller håndklæde - eller i tilfælde af Turtle Wax kit (øverste billede ovenfor), en lille towelette med beskyttelsesmiddel allerede anvendes - og gnid det over forlygterne.

10. Fjern tapen omkring forlygterne og du er færdig. Sørg for at lade tætningsmidlet sidde i et par timer, hvis det er muligt, at lade alt tørre og forsegling, hvilket sikrer en ny, beskyttelseskappe.

Denne proces er ikke kun for forlygter. Du kan gentage processen på køretøjets baglygter, side markører eller plast tågelygter. Brug ikke disse produkter på glas.

Mens begge kits leveres mærkbar forbedring i forlygte klarhed, jo billigere Turtle Wax kit gjorde en overlegen job fjerne uklarhed og misfarvning fra hele linsen, trods der er mere besværlige skridt hele vådslibning og polering processer. Selvom mere avancerede Meguiar kit var hurtigere og mere ergonomisk glædeligt, Turtle Wax grundlæggende $ 10 kit var vores skinner vinder takket være nogle gode gamle knofedt.

De besparelser at gøre denne type arbejde dig selv er også betydelig. Uafhængigt organ butikker vil opkræve omkring $ 60 for at genoprette bilens forlygter, mens en Chicago-området Volkswagen forhandler citerede os $ 100 til at gøre arbejdet.

* Mens vi håber at kunne hjælpe, Cars.com er ikke ansvarlig for eventuelle skader, der kan opstå på din bil ved at følge ovenstående trin.

Cars.com købt både forlygte kits selvstændigt, og der var ingen kontakt med repræsentanter fra de to selskaber.