Udskiftning af servo-olie er generelt ikke blandt de faste vedligeholdelsesdele, der skal udføres, så på de fleste køretøjer kommer det an på ejerens skøn.

Når du tager din bil i for rutinemæssig tjeneste kan du høre et presserende plads til at have din power-styregruppe pumpe skyllet og fyldt med frisk væske, fordi den aktuelle væske er blevet mørkt. Husk, at motorolie og transmission væske også bliver mørkere efter et stykke tid, så en dybere nuance af rød betyder ikke magt-styregruppe væske er dårlig. Før du hopper til at betale for denne service, se hvad din instruktionsbog eller vedligeholdelsesplan siger. Du vil sandsynligvis ikke finde omtale af at ændre væsken.

Du bør tjekke power-steering væskebeholder månedligt for at sikre det har den rette mængde, og at power-styresystem ikke er utæt. Reservoirer for mange biler er se-gennem plast type, så du behøver ikke engang at fjerne en hætte til at kontrollere niveauet. Kontakt din instruktionsbog for placering af reservoiret i motorrummet for at få hjælp. Du bør også tjekke manualen for den type power-steering væske, der er påkrævet. Fabrikanten kan kalde for en specifik type af væske i stedet for en generisk type, findes på dele butikker.

At miste søvn bekymre sig om power-steering væske i bilen på grund af dens udseende eller alder? Du kunne opdatere det uden at dræne al væsken og skylle systemet, men der kan være mere kompliceret end du er tryg ved at gøre dig selv (eller betale for). I stedet finder en kalkun baster, der vil passe ind i reservoiret og dræne så meget gamle væske som du kan. Derefter kan du genopfylde den med frisk væske til det korrekte niveau. Du vil ikke få alle de gamle væske, men gør det et par gange, og du bør være i stand til at erstatte de fleste af det.